Natuurwetenschap in het Nieuws - actuele artikelen over de ontwikkelingen in de natuurwetenschappen gebundeld voor ANW en de exacte vakken in het VO

Deze site

Deze site is ontwikkeld door wouterOntwerpt.

Heeft u ook interesse in een aansprekende website? Neemt u dan contact op via de website.

Contact

U kunt contact opnemen met Kees Hooyman via het contactformulier.

Informatie

Over de krant en maker

Deze site en de kranten zijn een idee van Kees Hooyman, docent natuurkunde en ANW op het St. Bonifatiuscollege uit Utrecht. De kranten die 5 keer per jaar worden gepubliceerd, zijn ontstaan vanuit de behoefte om aan leerlingen te kunnen laten zien hoe actueel wetenschap is; hoeveel impact de ontwikkelingen op de samenleving hebben.

Over het gebruik van de krant

De kranten zijn in eerste instantie bedoeld voor gebruik bij het vak ANW. In de praktijk blijken veel leerlingen van klas 3 t/m 6 belangstelling te hebben voor de ontwikkelingen in de natuurwetenschappen. De krant geeft hen een breed beeld over de nieuwste ontwikkelingen. De kranten zijn dan ook zeer geschikt voor de profielkeuze in de 3e klas en voor de studiekeuze in de bovenbouw.

Over de rechten

Op alle artikelen die via deze site te bekijken zijn rust copyright. De artikelen en kranten mogen alleen gratis gebruikt worden binnen het onderwijs. Mocht u binnen een andere context een artikel willen gebruiken, neem dan contact op met de uitgever.

Disclaimer

De krant Natuurwetenschap in het Nieuws, de website www.natunieuws.nl en Kees Hooyman zijn niet aansprakelijk voor het verkeerd en/of onrechtmatig gebruik van de krant Natuurwetenschap in het Nieuws.

download
zoeken
informatie